Szülői konzultáció

Válj magabiztosabb szülővé!

Neked ajánlom a szülői konzultációt, mert szeretnéd, hogy:

A szülői konzultáció coaching szemléletű, általában több alkalomból álló, élményalapú foglalkozás. Célom, hogy új, friss szemszögből tekinthess a szülőséged és saját magad lehetőségeire. Segítek feltérképezni és felhasználni (szülői) erőforrásaidat. Feloldom szülői és személyes elakadásaidat, válaszokat találunk a mindennapi és a mélyebb problémáidra is!

A szülői konzultációkat követően tudatosabb szülői jelenlét és életvezetés jellemez majd, kiegyensúlyozottabb hétköznapok várnak rád, tiéd lesz a megnyugtató érzés, hogy tettél magadért és a családodért, ezáltal javul a viszonyod a családoddal.

Miért fontos nekem a szülői konzultáció?

Azért hoztam létre ezt a konzultációs lehetőséget, mert szülőként is tudom, hogy nincs bénítóbb, kiábrándítóbb és félelmetesebb érzés annál, mint attól rettegni és szorongani, hogy nem lesz sikeres, boldog és egészséges a gyerekünk és mindez rajtunk múlik.

Megéltem, hogy néha milyen nehéz megélni az apaságot. 

Mennyi buktatót rejt saját személyiségünk, családi örökségünk, amellett, hogy gyerekeink – miután bekerülnek az óvodába, iskolába – a családi kötelékek mellé még egy kötelező, harmadik “féllel” is találkoznak.

Nincs nagyobb kincsünk – hiszen jövőnk zálogai – a gyerekek. Elkötelezett gyereknevelőként, coachként, mentorként mi lehetne más célkitűzésem, mint az, hogy segítsem a gyerekeket és a családokat. 

Tudom, hogy mindenkiben a segíteni akarás, a jó tett szándéka dolgozik. 

Megtapasztaltam azonban azt is, hogy mennyire nehéz támogatás, külső segítség nélkül boldogulni akkor, amikor nehezen megoldható helyzetek adódnak. Főleg igaz ez akkor, mikor – és ezt nehéz bevallani – mi magunk is gátjai vagyunk a változásnak, segítségnyújtásnak.

“Munkámban alapvető az elfogadás, empátia, a megismerés iránti vágy és a türelem. Ez persze nem lehet sohasem teljes és tökéletes, de a törekvésem alapvető. Ez vezérel munkám során, ezekkel a tulajdonságaimmal találkozhatsz, ha a szülői konzultációt választod.” 

Balogh Krisztián – @kriszmentor
coach, mentor, oktatóAmiben jobb leszel a folyamat végén

Alapos
72.000 Ft
  • Öt alkalom
  • Azoknak, akik több vagy egy összetettebbproblémát dolgoznának fel.
  • Minden alkalom 90 perc
  • Az alkalmak közt 2 * 30 perc online vagy telefonos kiegészítő konzultációs lehetőség
Alap
45.600 Ft
  • Három alkalom
  • Azoknak, akik szeretnének egy problémát mélyebben, alaposabban körüljárni.
  • Alkalmanként 90 perc
  • A személyes konzultációs alkalmak közt 30 perc online vagy telefonos kiegészítő konzultációs lehetőség
Bepillantó
16.000 Ft
  • Azoknak, akik szeretnének belekóstolni, kipróbálni a konzultációt
  • 70 perc időtartam

Milyen a konzultáció?

A konzultációk során baráti hangulatban dolgozunk majd. Lehetőségeket kínálok neked beszélgetés és feladatok formájában, amit örülök, ha elfogadsz, élsz vele. Ne feledd, semmi sem kötelező és nincsenek rossz válaszok!

Tegyél egy lépést és jelentkezz be hozzám! Már a telefonbeszélgetésbők kiderül majd számodra szeretnél -e velem dolgozni!

Az első, ingyenes beszélgetés itt indul

Hol tartom a konzultációkat?

A konzultációk helyszíne a Mozgatórugó fejlesztőház: Budapest, 1132 Kresz Géza utca 29.