SzülőCoaching

Tudatosabb szülői jelenlét és életvezetés SzülőCoachinggal!

Szülői konzultáció

Legyél a legjobb önmagad!

Kiegyensúlyozottabb hétköznapok várnak rád, tiéd lesz a megnyugtató érzés, hogy tettél magadért és a családodért. Szeretnélek megismerni és meghallgatni, mi az az élethelyzet, amiből jelenleg nem látod a kiutat! Használd ki az alkalmat és töltsd ki a gombbal elérhető adatlapot! Ezzel mindössze egy visszahívást kérsz tőlem, ami ingyenes és természetesen nem jár neked semmilyen elköteleződéssel!
A szülői coaching általában több alkalomból álló, élményalapú foglalkozás. Célom, hogy új, friss szemszögből tekinthess a szülőséged és saját magad lehetőségeire. Segítek feltérképezni és felhasználni (szülői) erőforrásaidat. Feloldom szülői és személyes elakadásaidat, válaszokat találunk a mindennapi és a mélyebb problémáidra is!

Amiben jobb leszel a folyamat végén

Mit jelent nekem a SzülőCoaching folyamat?

Azért hoztam létre ezt a konzultációs lehetőséget, mert szülőként tudom, hogy nincs bénítóbb, kiábrándítóbb és félelmetesebb érzés annál, mint attól rettegni és szorongani, hogy nem lesz sikeres, boldog és egészséges a gyerekünk és mindez rajtunk múlik. Tudom, hogy néha milyen nehéz megélni az apaságot. Mennyi buktatót rejt saját személyiségünk, családi örökségünk, amellett, hogy gyerekeink – miután bekerülnek az óvodába, iskolába – a családi kötelékek mellé még egy kötelező, harmadik “féllel” is találkoznak. Nincs nagyobb kincsünk – hiszen jövőnk zálogai – a gyerekek. Elkötelezett gyereknevelőként, coachként, mentorként mi lehetne más célkitűzésem, mint az, hogy segítsem a gyerekeket és a családokat. Tudom, hogy mindenkiben a segíteni akarás, a jó tett szándéka dolgozik. Megtapasztaltam azonban azt is, hogy mennyire nehéz támogatás, külső segítség nélkül boldogulni akkor, amikor nehezen megoldható helyzetek adódnak. Főleg igaz ez akkor, mikor – és ezt nehéz bevallani – mi magunk is gátjai vagyunk a változásnak, segítségnyújtásnak.

SzülőCoaching technikai információk

5 alkalom

72.000 Ft

3 alkalom

45.600 Ft

1 alkalom

16.000 Ft

A szülői konzultáció helyszíne

A személyes konzultációs alkalmak helyszíne a Mozgatórugó Fejlesztőház.

Címe: 1039 Budapest Kresz Géza utca 29.

Beszéljük meg a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük